Annonse


Dag 37. Bogota, mission completed. 22. april

Dag 37. Bogota, mission completed. 22. april

Fredag 22. april. Bogota, The Final goal

Det endelige målet for olèolè2023 var Bogota. Her skulle vi møte José, levere bilen og forberede oss på hjemreisen. Men viktigst av alt. Vi skulle feire oss selv for en vellykket tur med opplevelser i kø

Denne morgningen stod vi opp litt senere enn vanlig. Målet for dagen var Bogota, en estimert kjøretur på 6-7 timer.

IMG 0241

Vi sjekket ut av hotellet, og startet dagen med vask av bilen utvendig. Bilen skulle overleveres til José senere på dagen, så det var viktig at den så fin og ren ut etter 5 uker på veien.

På forhånd hadde vi hørt at det var fine veier til Bogota. Enten så pynter de som forteller oss på historien eller så har de ikke kjørt veien selv, fordi veien mellom Medellin og Bogota er 50% bra og 50% dårlig. Uansett, vi hadde god fart fremover. Plutselig dukket det opp en kar på toppen av en lastebil. Det var tydelig at han gjorde morgenstellet der oppe, med en bil i fart og med begge hender opptatt med morgenstellet. Rart at det går bra, tenkte vi.

Vi kom til Habitel hotel ved 19.00, litt forsinket etter 9 timer på veien. Hotellet ligger rett ved Bogota flyplass, og der ble vi møtt av Jose ute i veien. Han hadde fulgt med på GPS-trackeren som er i bilen og visste nøyaktig hvor og når vi kom.

José hadde bestilt bord på Andres Carne de res, som er en utrolig kul restaurant i Bogota. Det var absolutt et veldig bra valg.

Det er sjelden man opplever en restaurant med god underholdning og god mat på ett og samme sted, men det var det virkelig her.

IMG 0270

Både showet og maten var superbra, og her kunne vi feire oss selv for vel blåst tur.

Vi er like hele, bilen er like hel, og vi har kjørt Sør-Amerika på langs fra sør til nord uten alvorlige uhell eller alvorlige hendelser. Det er vi veeeeeldig godt fornøyd med, og langt over hva vi hadde forventet når vi startet.

IMG 0267

Det var utrolig hyggelig å feire gjennomføringen med José. Vi må innrømme at uten han hadde vi ikke klart det. Blant annet hadde vi ikke fått bilen over grensen til Bolivia hvis ikke han hadde flydd fra Santiago for å møte oss og være til stede på grensen. Stor takk til José nå med ny norsk lue, i rødt, hvitt og blått.

IMG 0275

Kvelden ble fuktig, og den ble sen, og vi kom tilbake til hotellet ved 03.00 og stupte fornøyde, stolte og tilfredse i seng.

I morgen reiser José videre, og vi gjør oss klare for hjemreisen.

Dagens kjøredistanse var 418 km med en effektiv kjøretid på ca. 9 timer. På grunn av dårlige veier var snitthastigheten denne dagen nede på 47 km/t.

IMG 0245

Se også vår tur til Sør-Afrika i 2010. Her:

Se også mer om turen til Sør-Amerika her:

unnamed 3

8 kommentarer til «Dag 37. Bogota, mission completed. 22. april»

  1. Gratulerer med vel gjennomført «ekspedisjon» og takk for at jeg fikk følge med via reisebloggen! Morsomt 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *