The Final Goal – med bil til Afrika

The Final Goal – med bil til Afrika

THE FINAL GOAL  2010

Med bil fra Oslo til fotball VM i Sør Afrika

the final goal
logo

Vi er tre karer som skal kjøre bil fra Oslo til Port Ellizabeth i Sør-Afrika i forbindelse med årets fotball-VM.
Reiseruta er som følger: Oslo – Italia – Tunis- Libya – Egypt – Sudan – Kenya – Tanzania – Malawi – Zambia – Botswana – Sør Afrika.
Planen er å reise fra Oslo 29. april, og vi tar sikte på å være i Port Elizabeth senest 15. juni.
Planleggingen har foregått i tre år, og vi er nå inne i en hektisk innspurt for å få alt på plass.
Bil er innkjøpt i Holland, registert i Sverige og står nå hos Artic Trucks i Drammen for en siste kontroll og påmontering av snorkel, vinsj og div. utstyr. Bilen er en 2001 modell Toyota Landcruicer 4,2 l. HCJ med 250 liters drivstofftank, 120 liters vanntank med mer.

bil 2

Bilens dekor kommer til å være vinklet inn mot fotball-VM. Dette tror vi kommer til å gi bilen oppmerksomhet og er et bevisst valg også av sikkerhetsmessige grunner. En gunstig bieffekt av bilens utseende kan være at vi vil komme i kontakt med mennesker som normalt ikke ville vist oss noen interesse. Noe av turens idé er å finne ut i hvilken grad det ”afrikanske kontinentet” er påvirket av fotball-VM.

kart jpg

Vi har kalt prosjektet ”The Final Goal”. Det er ment å reflektere at en lang planleggingsprosess og en lang reise forhåpentlig skal ende opp i en stor fotballopplevelse.
Vi som skal reise er: Bjørn Ravneberg (lege), Ole Petter Holen (kommunikasjonsrådgiver), Ole Geir Johansen ( assurandør).

Ole Geir, Bjørn og Ole Petter finner du i en Landcruiser ett eller annet sted mellom Oslo og Sør-Afrika i apri/mai/juni 2010

LES MER HER

THE CAR IS FOUND

Endelig etter mange måneder med søk har vi endelig funnet bilen. Bilen står nå hos Artic Trucks i Drammen, ble funnet i Holland i desember 2009, og registrert i Sverige i januar 2010. BILDER AV BILEN FINNER DU HER

 

One thought on “The Final Goal – med bil til Afrika

  1. Tilbaketråkk: The Final Goal « MASO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *