Steder

Steder

Det er spesielt to steder som har stor plass i mitt hjerte og som jeg forsøker å besøke så ofte jeg kan.

Krøderen
Det viktigste er Krøderen hvor mine foreldre har hatt hytte i over 40 år. Krøderen er en uoppdaget perle, et fantastisk sted å være både sommer og vinter.

dsf35231

Om vinteren er tilgangen til Norefjell rett i nærheten med de mulighetene som finnes der. I tillegg er Krøderen et superbra sted både å gå på skøyter og ski  samt turer i nærområdet.

img 21321

Om sommeren er det et fantastisk sommersted med Krøderfjorden rett ved med muligheter for bading og all slags vannsport. I tillegg er det mulig med Go-cart, tur med Krøderbanen, ridning, tur i fjellet, Eventyrmuseet Villa Fridheim, Kunstnerdalen med mere.

cimg5878

Chamonix
Det andre området som står meg nært er alpene og Chamonix spesielt. Der har jeg vært mange ganger, både sommer og vinter. Som regel som startsted for turer jeg har vært med på.

chamonix

I Chamonix har jeg vært i forbindelse med Haute Route i 2006, bestigning av Dent du Geant i 2005,  bestigning av Matterhorn i 2005, samt bestigning av Mont Blanc i 2008.

chamonix matterhorn ole ii 0541

En tur til Agiuille du Medi (3800 moh) er et must. Besøk også en perle av et sted som heter Le Tour som ligger litt lengre opp dalen forbi Grand Montet. En tur ned Vallee Blanche kan også anbefales. Spektakulært! Husk guide.

chamonix 21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *